Home Forums Themes Support Bibo Colour Issue

Topic Resolution: Resolved

Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  admin 7 months, 1 week ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #586
    cmcauliffe
    Support Expired

    Hi guys,

    I can’t seem to get the primary colours to change on this theme. I’ve got Less Compiler turned on, I’ve purged and disabled the cache, I tried adding this script to the functions.php file for the child theme version that I have running:

    ini_set(‘xdebug.max_nesting_level’, 500);

    and still no colour changes. Can you help me fix this please.

    #587

    Hi,
    Thanks for contacting us and choosing our product!
    Sorry for this problem because our developer forgot this. We’ll fix this in next version.
    You can fix it now by go to:
    {yourwebroot}/wp-content/themes/milo-bibo/assets/less/partial and replace variable.less by this file attach below to make compiler working.
    Hope this help!
    variable.less

    #588
    cmcauliffe
    Support Expired

    I replaced the file and it’s still not showing. Any ideas?

    #589

    Hi,
    I have just checked your site and see the color working fine. Please check it again!

    #590
    cmcauliffe
    Support Expired

    Yes I see it working now – thank you!

    #591

    Thanks for your feedback! Maybe you need clear cache to see it work!

    #592
    cmcauliffe
    Support Expired

    I’m also getting an error on this page – http://babandtot.mywebheads.com/about-us/

    Can you look at that for me please.

    #594

    Hi,
    I have just checked your site and see it working fine now!

    ********
    Regards,
    MiloTheme

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.